dilluns, 16 de juny del 2008

triplet de restaurants

l'anna ens passa tres restaurants.
moltes gràcies anna!!!!!


- Mas d’Osor: Mas d’Osor ofereix el servei de restaurant. També és especial per a celebracions (casaments, bateigs, comunions…). Està situat a les afores de Viladrau en el parc natural del Montseny. Disposa d’un ampli jardí i aparcament.
http://www.masdosor.com

- La font gran: situats al poble de Taradell. El veral de la Font Gran, complement immillorable de la Sagrera que és a tocar, s’ha convertit en un parc públic, un cop han passat al municipi les dues vessants de la riera centrades en la font. Aquesta font, amb una imatge de 1790 enriquida de set brocs de metall i la cara d’un lleó a centre, sorprèn el doll que raja per tants conductes en les temporades d’abundància d’aigua, va donar peu al naixement de Taradell com a poble a l’indret actual. Al seu costat ofereix el serveis un bar-restaurant en un edifici que abans havia estat al servei dels paraires. Es disfruta de calma, i fresca a l’estiu, en el recorregut pel parc, que dóna la volta tenint com a referència el corpulent i alt com centenari plàtan, arbre monumental de Catalunya.

- Terra Endins: El nostre restaurant de cuina tradicional i de productes frescos de mercat són elaborats pel nostre equip de cuina. El nostre restaurant, situat a Taradell, disposa d’un aforament de 110 persones per a tot tipus de celebracions (empreses, batejos, comunions,casaments,...) El restaurant està ubicat en un espai natural i tranquil. El nostre menú diari de dimecres a divendres té un preu de 11,30.-€ iva inclòs; el dissabte de 17,00.-€ iva inclòs. Disposem de servei a la carta amb un preu mig de 30,00.-€, i un nou menú de temporada que s’ofereix el divendres nit, dissabtes i diumenges. HORARI D’OBERTURA Dimecres i dijous de 9:00H a les 17:00H Divendres i dissabte de 9:00H a les 23:00H Diumenges de 9:00H a les 17:00H Els dilluns i dimarts tancat per festa setmanal Contacte: Urbanització Goitallops de Taradell Telèfon 93 880.03.87
www.terraendins.com

2 comentaris:

Eli ha dit...

Jo vaig anar fa una pila d'anys al de Mas d`Osor, m'enrecordo perfectament això si, del bé que s'hi menja!!! nyam nyam

Quan hi anem??jiji

Eli

el fil vermell ha dit...

Tambe hi has estat Elii? La veritat es que el menjar esta molt be, a casa i vam celebrar l'apat de la meva comunio i ens va agradar molt!

AnnA