dilluns, 16 de juny del 2008

triplet de restaurants

l'anna ens passa tres restaurants.
moltes gràcies anna!!!!!


- Mas d’Osor: Mas d’Osor ofereix el servei de restaurant. També és especial per a celebracions (casaments, bateigs, comunions…). Està situat a les afores de Viladrau en el parc natural del Montseny. Disposa d’un ampli jardí i aparcament.
http://www.masdosor.com

- La font gran: situats al poble de Taradell. El veral de la Font Gran, complement immillorable de la Sagrera que és a tocar, s’ha convertit en un parc públic, un cop han passat al municipi les dues vessants de la riera centrades en la font. Aquesta font, amb una imatge de 1790 enriquida de set brocs de metall i la cara d’un lleó a centre, sorprèn el doll que raja per tants conductes en les temporades d’abundància d’aigua, va donar peu al naixement de Taradell com a poble a l’indret actual. Al seu costat ofereix el serveis un bar-restaurant en un edifici que abans havia estat al servei dels paraires. Es disfruta de calma, i fresca a l’estiu, en el recorregut pel parc, que dóna la volta tenint com a referència el corpulent i alt com centenari plàtan, arbre monumental de Catalunya.

- Terra Endins: El nostre restaurant de cuina tradicional i de productes frescos de mercat són elaborats pel nostre equip de cuina. El nostre restaurant, situat a Taradell, disposa d’un aforament de 110 persones per a tot tipus de celebracions (empreses, batejos, comunions,casaments,...) El restaurant està ubicat en un espai natural i tranquil. El nostre menú diari de dimecres a divendres té un preu de 11,30.-€ iva inclòs; el dissabte de 17,00.-€ iva inclòs. Disposem de servei a la carta amb un preu mig de 30,00.-€, i un nou menú de temporada que s’ofereix el divendres nit, dissabtes i diumenges. HORARI D’OBERTURA Dimecres i dijous de 9:00H a les 17:00H Divendres i dissabte de 9:00H a les 23:00H Diumenges de 9:00H a les 17:00H Els dilluns i dimarts tancat per festa setmanal Contacte: Urbanització Goitallops de Taradell Telèfon 93 880.03.87
www.terraendins.com

dilluns, 9 de juny del 2008

premi al bon cor!!!!!


doncs bé, les meves companyes de blog i amigues.. l'eli http://3trossets.blogspot.com/ i l'anna http://elfilvermell.blogspot.com/ ,m'ha donat el premi al bon cor.
aquest premi va acompanyat d'un meme, que sería idènticament igual al que he deixat al meu blog personal, http://amblamevaprincesa.blogspot.com/ ,així que en deixo constància. moltes gràcies wapes!!!!!!

diumenge, 1 de juny del 2008

casa rural: CAL BADAT

la isabel ens proposa una casa rural!!!!
moltes gràcies.

La casa te una capacitat máxima de 14 persones. Disposa de dues plantes. A la primera hi han tres habitacions dobles, dos amb acces a terrassa y l'altre amb un sofa cama per si es necessari. També a la planta baixa hi ha una gran cuina menjador, la cuina esta molt be equipada amb tot el que podeu imaginar, i quan dic tot vull dir tot no li falta detall y també disposa d'una gran taula i alguns sofas per mirar la tele. A la planta de dalt hi ha dues habitacios dobles més, una d'elles amb llits grans on hi caben dues persones a cada llit. També a la planta de dalt hi ha un espai per jugar i relaxar-se. Hi ha dos banys un a cada planta. La casa esta al mig del poble just a sobre d'un supermercat propietat també de la propietaria de la casa que es molt amable. Trobareu total la informació que necessiteu a www.calbadat.org.

hotelet a menorca!!!

desde menorca, els nostres amics joana, nico i agnès suchun ens fan aquesta proposta!!!
moltes gràcies familia!


He entrat un parell de cops a la teva web" El racó de la diversió", primer felicitar-te per la iniciativa, i per si vos interessa us vull recomanar un hotelet rural molt bufó que hi ha a Menorca, és l´hotel rural "SANT IGNASI", http://www.santignasi.com molt aprop de Ciutadella , l´estada no és molt econòmica, però qui sap, per una ocasió especial...a dins el mateix hotelet hi ha un restaurant "El LLOC" que ofereix un menú per uns 25 eurus que val molt la pena, el millor de tot l´entorn, una passada¡¡¡¡, i els nens disfrutaran amb els tres cavalls, el burro, gallinetes....